Domene / hosting

Idéhuset Albretsen i Tønsberg, Vestfold, tilbyr domene og hosting (webhotell) i forbindelse med webdesign og webutvikling, og som en del av et webprosjekt.

Vår samarbeidspartner er en seriøs aktør med en meget høy oppetid. De har alle sine servere plassert i Norge. Hosting inkluderer et ubegrenset antall e-postadresser. Idéhuset Albretsen i Tønsberg besørger også kjøp og administrasjon av domener.

Domene

Et domenenavn er en unik, hierarkisk oppbygget navnestreng som benyttes til adressering på internett. All kommunikasjon på internet foregår ved hjelp av ip-adresser. Ip-adresser består av mange tall og kan være vanskelig å huske, men et domenenavn er lettere å huske. Og dette er noe av hensikten med domenenavn – dette er din adresse på internett. Domenet til Idéhuset Albretsen i Tønsberg er idehus.net. Og adressen til websidene er http://www.idehus.net. E-postadressen ender på @idehus.net.

Hosting

Hosting er en benevnelse for tjenere og webhoteller som brukes for å lagre websider og e-post på. Idéhuset Albretsen i Tønsberg tilbyr både domener og hosting.

Netthandel-løsning

Idéhuset i Tønsberg får deg i gang med salg av dine produkter på nett i løpet av kort tid.

Les mer 

Kontakt oss

Vennligst ta kontakt hvis du ønsker et uforpliktende tilbud eller ytterligere informasjon.

Ta kontakt 

Mobilvennlige hjemmesider

Idéhuset i Tønsberg tilbyr mobilvennlige hjemmesider og webdesign og hjelper deg raskt i gang med nye nettsider.

Les mer 

Nyhetsbrev på mail

Nyhetsbrev på mail er et effektivt verktøy. Det kan brukes på en rekke forskjellige måter.

Les mer