Nettbutikk

Idéhuset Albretsen i Tønsberg leverer nettbutikk og netthandel-løsning basert på Wordpress og WooCommerce – en svært funksjonsrik og utbredt netthandel-løsning. WooCommerce er den mest populære e-handels plattformen. Vi hjelper deg i gang med salg av dine produkter på nett.

Wordpress er et såkalt "Open Source" eller "Åpen Kildekode"-produkt. Kort fortalt betyr det at systemet er 100% åpent for å kunne tilpasses på tilnærmet alle måter, integreres mot og ikke minst bygges videre på.

WooCommerce som grunnversjon gir deg stort sett alt du trenger for selve nettbutikken (vise produkter, la kunder legge inn bestillinger og behandle ordrene). Men det finnes et stort utvalg tilleggs-moduler som gir WooCommerce ekstra funksjoner, slik at nettbutikken kan tilpasses individuelle behov. Man bør etablere avtale med eventuelle kort/faktura-leverandører og frakt-leverandører for å få sendt ut varene som tilbys. Idéhuset bistår med alt dette og får deg i gang med salg av dine produkter på nett i løpet av kort tid.

WooCommerce nettbutikk er en e-handelsløsning som gir deg mye for pengene.

Betalingsløsning fra Nets

nets logo 150pxVi anbefaler betalingsløsning fra Nets. Deres løsning for betaling på nett inkluderer alle nøkkelelementer for å lykkes i Norge. Den er utformet for å øke konvertering ved å være brukervennlig, redusere antall trinn i betalingsprosessen og huske tilbakevennende kunder.

Ta kontakt for en prat og et godt tilbud tilpasset ditt behov.

 

  • spatec imac large
  • nettbutikk boligengros
  • nowoshop nettbutikk
  • selskapsmat responsive small

Kontakt oss

Vennligst ta kontakt hvis du ønsker et uforpliktende tilbud eller ytterligere informasjon.

Ta kontakt 

Grafisk design / profil

Et design som understreker organisasjonens profil vil utad gi et godt inntrykk.

Les mer 

Bli funnet på nett

Idéhuset hjelper deg så du blir sett på nettet, og kan vise til svært gode resultater mht. søkemotor-
optimalisering
.

Les mer 

Reklame / trykksaker

Vi bistår med små eller store trykksaker i et standardisert eller mer kreativt uttrykk.

Les mer